Tillbaka

Anders Friberg lämnar Bajen

Publicerad 21-06-2017 Okategoriserade

J0A9485-Anders-Friberg-header

Hammarbys mentale coach Anders Friberg lämnar klubben. Friberg kom till Bajen inför säsongen 2014 och har alltså verkat i klubben under tre och en halv säsong. Hammarby Fotboll önskar Friberg all lycka framöver. – Det har varit en fantastisk tid, men jag har beslutat mig för att vända hemåt till familj och vänner igen, säger han.

Anders Friberg:
– Jag har efter tre och ett halvt år, från ett Hammarby i Superettan till nu, beslutat mig för att vända hemåt till familj och vänner igen. Det har varit en fantastisk tid att få vara med om denna första delen, eller kalla det fasen, av Hammarbys långa resa framåt mot toppen av Allsvenskan. Jag har så många roliga och positiva minnen ifrån alla samtal med spelare och ledare. Blandat med små stunder av allvar, så att det skulle kunna fylla en bibel. Men det behåller jag som ett glatt minne från min tid på Söder!

Se nyheten sin helhet på Hammarbyfotboll.se

Text:  Hammarby Fotboll AB
Foto: Peter Jonsson